Anketa: Da li su ulice u Kragujevcu očišćene? (VIDEO)

Društvo
  • Nisu čistili od jutros, tek sad su krenuli da ih čiste, kaže nezadovoljni kragujevčanin koji dodaje da i javni prevoz po ovakvom putu ne stiže na vreme. 
  • Nisu dovoljno, trebalo bi da su malo više, bio je još neki od odgovora koje je Glas Šumadije dobio na pitanje „Da li su ulice u Kragujevcu očišćene“ , koje smo postavili kragujevčanima.
  • Čiste se koliko mogu, kad pada ovakav sneg. Moglo bi i bolje, ne sporim, ali verujem da se trude. Ja sam tu iz predgrađa, video sam jutros da idu i da čiste, priča jedan čovek    
  • Iskreno, nisu, odgovorio je jedan mladić.
Tagovi:

4 komentara

  1. Niko iz JKP Šumadije ne obilazi bočne ulice u centru Kragujevca oko Bolnice gde su privatne klinike i Apoteke. Tu je kao na Mesecu ! Krateri od po pola metra od snega koji se pretvorio u led jer se te ulice ne čiste. Nema nikakvog plana za čišćenje. Nesposbni Većnici, direktori …potpuni haos ! Gradonačelnik nedorastao situaciji jer nikada nije radio u javnom sektoru ! Automobili parkirani na kolovozu na trgu Paligorić , ispred kockarnica u Pasterovoj i niko ih ne opominje !!! Saobraćajna policija, pauk svi se prave da ta vozila na kolovozu ne postoje ! Sada kad je pao sneg ozbiljno ugrožavaju saobraćaj ali koga to briga. Verovatno su svi sa lokala potkupljeni da ta vozila ne sklanjaju !

  2. Gradonačelnik neubedljiv…možda bi bilo najbolje da se povuče i ustupi mesto nekoj iskusnijoj sedoj glavi…dok se svi oni ne zamene, kukala nam majka…

  3. Bravo za anketu! Treba mnogo više ići po terenu stati pored problema (rupa na kolovozu i trotoaru, parkiranih auta po trotoarima, blata na trotoarima od raznih priključaka nikad zatrpanih i vraćenih u prvobitno stanje) i pitati građane da li im to smeta. Ubeđena sam da mnogi više ni ne primećuju mnogobrojne probleme i automatski prolaze pored njih jer im se čini da više nema razloga stalno se nervirati, jer se ništa neće promeniti, ali ako ih podsećate da problemi postoje, da se osvrnu oko sebe i glasno odgovore da im smeta, možda se pokrene neka energija, možda se zavrti, možda se preusmeri pažnja…. Zato nastavite sa terenskim radom, pitajte gradjane, pitajte mnogo više građana i njihove odgovore promovišite svuda!

  4. Sva sreca pa je malo otoplilo inace pola grada bi bilo u kovidu a pola na ortopediji. Cast izuzecima koji voze dzipove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.