Asfalt u Ulici Milivoja Bankovića Sićka u Baljkovcu

Grad

Vrednost radovana asfaltiranju Ulice Milivoja Bankovića Sićka u Baljkovcu koje izvodi JKP Šumadija iznosi 5,2 miliona dinara.

  • Kao i sve druge saobraćajnice u Kragujevcu i ova je neophodna, najviše za stanovnike Baljkovca i Beloševca. Vreme nas je poslužilo da se radovi izvedu kako treba. Za ovu saobraćajnicu utrošeno je oko 500 tona asfaltne mase a Grad je za ovu investiciju izdvojio oko 5,2 miliona dinara. U planu je da nastavimo i dalje da radimo. Svakog radnog dana asfaltiraju se i saniraju saobraćajnice po okolnim, prigradskim naseljima i namera nam je da ove godine ono što možemo uradimo, odnosno uradimo ulice koje nisu obuhvaćene programom zamene ili dogradnje kišne i vodovodne kanalizacije s kojim krećemo naredne godine, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić.

Radove na asfaltiranju Ulice Milivoja Bankovića Sićka u Baljkovcu izvodi JKP Šumadija i kraju se privodi deonica od Osnovne škole “Dragiša Luković Španac“ do autobuske okretnice, kaže direktor JKP Šumadija Nemanja Dimitrijević.

  • Rađena je zamena asfaltnih površina koje su deformisane i koje su u velikoj meri ugrožavale bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Pored toga, ova deonica je veoma bitna zbog funkcionisanja autobuskog prevoza linije broj 17, siguran sam da će građani biti zadovoljni onim što smo u prethodnom periodu na teritoriji ove mesne zajednice uradili, dodao je Dimitrijević.

Frezovanim asfaltom radnici JKP Šumadija sanirali su puteve prema beloševačkom i baljkovačkom groblju. Meštani Baljkovca kažu da je put zaista bio dosta propao i rizičan za saobraćaj. Sada možemo normalno i bezbedno da fiunkcionišemo. U jednom delu ulice bilo je veliko ulegnuće zbog kojeg ni gradski prevoz ni automobili nisu mogli da prođu, kaže Arsenijević, predstavnik Saveta mesne zajednice baljkovac. Gradska uprava nije zaboravila ovaj kraj, radi se i sređuje naš kraj, svesni smo da ne može sve i odjednom da se uradi, ali asfaltiranje ove ulice je realizacija obećanja koja su meštanima data.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.