Asfaltira se put u Masloševu

Grad

U selu Masloševo u okolini Kragujevca, u toku su radovi na asfaltiranju puta ukupne dužine od 4,1 kilometra. Ekipe Preduzeća za puteve Kragujevac do sada su završili 1,8 kilometara. 

  • Asfaltiranje puta dužine od 4,1 km, za meštane ovog sela je veoma značajno, a pomoć za obezbeđivanje sredstava prilikom svog obilasaka ponudio je ministar Nedimović. Ovom značajnom investicijom, za koju sredstva u iznosu od 39 miliona dinara izdvaja JP „Putevi Srbije“, Masloševo će biti pokriveno putnom asfaltnom mrežom, kazao je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

U Masloševu, selu u kome je pretežno zastupljena voćaraska proizvodnja, kako naglašavaju iz Saveta Mesne zajednice, poboljšanjem infrastrukture omogućiće lakši transport robe.

Gradonačelnik Nikola Dašić u razgovoru sa meštanima Masloševa
  • Asfaltiranje puta u Masloševu značajno je jer mladima stvara perspektivu da ostanu da žive ovde, a samim tim će i selo nastaviti da živi. Drugi važan razlog je to što će našim voćarima omogućiti da se proizvodi lakše izvoze u Evropsku uniju i Rusku federaciju. Isporuka robe će biti na vreme a poboljšaće se kvalitet pakovanja i usluga, imajući u vidu da kupci traže neometan prilaz i visoke higijenske standarde, kazao je član Saveta MZ Masloševo, Mirko Perić. 

Preduzeće za puteve Kragujevac, koje je izvođač radova, kao rok za završetak navelo je 31. jul.

Radovi na asfaltiranju puta u selu Masloševo

Pored asfaltiranja puteva u Masloševu, PZP Kragujevac radi i na državnom putu 1B – 25 Kragujevac – Topola u dužini od 10,1 k, čija je vrednost radova 413 miliona dinara, a rok za završetak četiri meseca. 

foto: Grad Kragujevac
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.