Atletičar Parka Aleksa Ratinac pozvan na pripreme juniorske reprezentacije Srbije

Društvo Sport

Atletičar AK Park Kragujevac Aleksa Ratinac svojim rezultatima u zimskoj sezoni uspeo je da skrene pažnju selektoru, koji ga je uvrstio među dvadeset juniora Srbije koji će se naći na pripremama reprezentacije Srbije od 16. do 30. aprila u Baru.

U klubu ističu da je Ratinac na taj način „dobio satisfakciju za vredan rad i medalje na zimskom prvenstvu Srbije u troskoku i skoku u dalj“.

  • Pitamo se šta bi još trebalo da uradimo kako bismo konačno skrenuli pažnju Kragujevcu. Nekoliko godina unazad najuspešniji kragujevački atletski klub po medaljama i po tablicama uspešnosti srpskih klubova, jedva da učestvuje u desetom delu budžeta opredeljenog za atletiku. I dok se budžet isplaćuje klubovima koji nisu imali nijedan nastup, atletski klub Park pravi rezultate u očajnim uslovima i bez ikakvog budžeta?! Pravda nikada ne može da bude potpuna, ali ovde se ipak radi o nenormalno poremećenim parametrima i vrednostima, koji se nažalost našoj uspešnoj deci obijaju o glavu, kaže trener Parka Dragan Čale Mladenović.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.