Atletičara Parka Mijailović oborila lični rekord

Sport

Trinaestogodišnja atletičarka atletskog kluba Park Nina Mijailović zauzela je peto mesto na Pionirskom prvenstvu Srbije.

Kao najmlađa učesnica finala, tek što je zakoračila u pionirsku konkurenciju, gde je, navode u klubu, razlika u godinu dana ogromna, Nina je uspela novim ličnim rekordom od 5,16 m da opravda proslogodišnju titulu mlađe pionirske prvakinje Srbije u dvorani i pokazala da u budućnosti Kragujevac može ozbiljno da računa na nju.

  • Naravno Kragujevac koji je prošle godine atlerskom klubu Park, kao najuspečnijem kragujevačkom atletskom klubu, dao neopravdano mali budžet u poređenju sa drugim atletskim klubovima. Ali to nije bilo dovoljno nestručnim i neobaveštenim ljudima određenim da brinu o kragujevačkim sportistima, nego je atletski klub Park bio jedini klub u Kragujevcu, kome nije isplaćen iznos za koji smo prošle godine potpisali ugovor sa gradom. Kako saznajemo, novac je vraćen Ministarstvu sporta uz, zaista, neosnovane izgovore. Iako je po oficijalnim tablicama atletskog saveza Srbije bio ubedljivo najbolje plasiran klub, niko se nije setio da ateltičare Parka pozove na otvaranje novog atletskog tunela. Pitam se, pošto i na stadion ulazimo preko ograde, ne možemo da koristimo toalet, svlačionice, teretanu, rekvizite, da li su svi sportski objekti u Kragujevcu predodređeni samo za članove Radničkog, ili su namenjeni svoj kragujevačkoj deci, kaže trener Parka Dragan Mladenović Čale.
Tagovi:

2 thoughts on “Atletičara Parka Mijailović oborila lični rekord

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.