Bašta tolerancije u Eko parku Ilina voda

Grad

Povodom Međunarodnog dana tolerancije koji se obeležava 16. novembra udruženje Autizam Kragujevac posadilo je zimzeleno malo drveće u Eko parku Ilina voda koje je simbolično nazvano „bašta tolerancije“.

Predsednica udruženja Danijela Nešović ističe da će ove sadnice ulepšati sam Eko park i da će roditelji udruženja koji dovode decu sa autizmom u park moći godinama da ga obilaze i gledaju kako raste.

  • Svaki put kada dođemo želimo da posetimo životinje, doniramo hranu, a sakupili smo i novac koji je doniran za kupovinu kengura.

Članica udruženja Autizam Kragujevac, majka Slađana Dašić ističe da deci sa posebnim potrebama izuzetno prija boravak u prirodi i druženje sa životinjama.

  • Izuzetno je relaksirajuće za svako dete da provodi vreme u ovakvom ambijentu zato pozivam sve Kragujevčane da obiđu Eko park i doniraju sredstva koliko ko može.

Slađan Rakić ispred Eko parka Ilina voda zahvalan je na pozivu ovog udruženja koje je baš odabralo Eko park za sadnice.

  • Mojj tim veruje u pravedno i tolerantno društvo koje će pružiti ruku onima kojima je ta ruka najpotrebnija a to su slabi, stari, nemoćni, obespravljeni. Verujemo u solidarnost, verujemo u socijalnu jednakost, u jednaku šansu i priliku za sve, a ne samo za neke.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.