Besplatne LEGO radionice u IT Akademiji Himeri

Istraživanje

Ove subote, 6. jula, IT Akademija Himera u saradnji sa organizacijom EDU Kocka poziva  roditelje i njihove mališane (uzrasta od 4 do 9 godina) na uzbudljive besplatne LEGO radionice. Ovo je idealna prilika da se vaši najmlađi istraže svet LEGO kockica kroz zabavne i edukativne aktivnosti.

Naši stručni mentori će voditi decu kroz sledeće aktivnosti:

       Izrada i programiranje LEGO robota: Deca će imati priliku da stvore svoje robote i nauče osnove programiranja.

        Istraživanje LEGO edukativnih setova: Upoznajte se sa različitim tematskim setovima koji podstiču kreativnost i učenje kroz igru.

        Kreiranje sa LEGO DUPLO kockama: Mlađi polaznici će uživati u stvaranju i gradnji sa specijalno dizajniranim DUPLO kockama.


 Datum: 6. jul
3 grupe, od 10h, 11h i 12h
 Lokacija: Kralja Aleksandra I Karadjordjevića  81, Kragujevac

Radionice su otvorene za sve zainteresovane, kako sa prethodnom rezervacijom, tako i bez nje. Prostorije IT Akademije Himera su prilagođene za ugodan boravak najmlađih učesnika, pružajući sigurno i podsticajno okruženje za učenje.

Ne propustite priliku da vaša deca otkriju svet tehnologije i kreativnosti kroz LEGO igru. Rezervišite svoje mesto na vreme ili jednostavno dođite u subotu i pridružite nam se na ovom nezaboravnom edukativnom putovanju! IT Akademija Himera iz Kragujevca je istaknuta  institucija koja pruža napredne kurseve iz oblasti informacionih tehnologija za sve uzraste. Uz dugogodišnje iskustvo u edukaciji, fokusirani smo na razvoj novih generacija kroz inovativne metode učenja.

Tagovi:

1 thoughts on “Besplatne LEGO radionice u IT Akademiji Himeri

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.