BEZ VODE DUŽE OD 24 SATA MNOGA NASELJA U KRAGUJEVCU

Grad

Zbog neophodnih radova na zameni zatvarača na magistralnom cevovodu Pajsijević-Kragujevac, mnoga naselja u gradu i na prigradskom području, kao i okolne opštine, biće bez vode i više od 24 sata.

Zbog radova na zameni zatvarača na magistralnom cevovodu Pajsijević-Kragujevac, sutra od 01 čas bez vode će ostati potrošači u Kniću, Pajsijeviću, Grabovcu, Gruži, LJubiću, Vučkovici, Goločelu, Đuriselu, Dragobraći i Korićanima.

Usled nedostatka vode iz „Vodovoda“ su prinuđeni da isključe i potrošače između izvorišta Brzan i rezervoara Košutnjak, tako da će bez vode ostati potrošači u naseljima Batočina, Badnjevac, Nikšić, Milatovac, Osojak, Cvetojevac i Jovanovac.

Bez vode će u ranim jutarnjim satima ostati i potrošači u naseljima Ilićevo, Maršić, Korman, Trmbas, Teferič, Baljkovac, Bojanić, Erdeč, kao i potrošači u ulici Milivoja Bankovića Sićka i Svetolika Janjića sa pripadajućim ulicama u Beloševcu.

Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje u četvrtak u jutarnjim satima.

Prilikom dolaska vode može doći do blagog zamućenja u cevovodima pa je potrebno tu vodu ispustiti dok se ona ne izbistri.

Izvor: InfoKg

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.