Booktok hit „Kako upecati bogatog muža“ za ljubitelje istorijske fikcije i klasične romantike

Društvo Milica

Debitantsko ostvarenje engleske spisateljice Sofi Irvin Kako upecati bogatog muža je ljubavna priča koja podseća na sve ono što volimo u heroinama Džejn Ostin. Domišljat i neizmerno zabavan roman, čija je radnja smeštena u regentsko doba, pun je briljantnih replika i primamljive duhovitosti. Priča prati avanture Kiti Tolbot, mlade dame odlučne da što pre pronađe bogatog muža kako bi spasla svoju porodicu finansijske propasti.

Ispunjena čežnjivim pogledima i kratkim dodirima, ovo je savršena romansa za ljubitelje laganog, romantičnog, duhovitog i inteligentnog štiva.

Kiti Tolbot je mlada, pametna i lepa, ali i siromašna kao crkveni miš. Potrebno joj je pravo malo bogatstvo kako bi sebe i četiri mlađe sestre izvukla iz očevih kockarskih dugova i sačuvala porodično imanje.

Na svu sreću, Kiti nije devojka koja će sedeti skrštenih ruku ili plakati nad svojom teškom sudbinom.

Vremena je malo: ima samo dvanaest nedelja i zato mora da iskoristi svu svoju lukavost i domišljatost kako bi ostvarila svoj cilj i pokorila nemilosrdno londonsko visoko društvo.

Ipak, nije računala na oholog lorda Redklifa, jedinog koji je prozreo njenu igru. U Kiti vidi proračunatog lovca na bogatstvo i rešen je da osujeti njene podmukle planove, po svaku cenu. Ali Kiti neće dozvoliti da joj iko stane na put – pa ni jedan neodoljivo privlačni i inteligentni lord.

„Potpuno savremena junakinja… pametna, sa stilom i energična. Ogroman ostinovski talenat – ne mogu dovoljno da ga nahvalim.“ – Dženis Halet, autorka bestselera Ubistvo u Lokvudu

„Smela, oštroumna i vedra… obožavaoci Bridžertona pašće u nesvest.“ – Nita Prouz, autorka bestselera Sobarica „Dijamant vrhunskog kvaliteta! Nagoveštaji Hejerove sa dodatkom savremene drskosti. Puno ljubavi i opojne romantike.“ – Bet Mori, autorka bestselera Ljubavna priča Misi Karmajkl (The Love Story of Missy Carmichael)

Prvenac Sofi Irvin Kako upecati bogatog muža dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ove nedelje delimo knjigu (3 primerka) „Kako upecati bogatog muža“ Sofi Irvin – pravi BookTok hit. 

Potrebno je da ovu objavu na FB lajkujete, u komentaru upišete da li ste zainteresovani za knjigu, kao i da objavu podelite na svom profilu. Dobitnice izvlačimo u petak. 10. marta.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.