Borko Stefanović: Jagodina – najmračniji deo Srbije

Politika

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović poručio je danas da tu partiju neće sprečiti nijedan fizički nasrtaj, pa bio on i u „najmračnijem delu Srbije“ – Jagodini, da građanima u svakom delu Srbije prenese istinu o „kriminalnom režimu koji upravlja Srbijom“.

  • To su pokazale naše članice Katarina Jokić, Vesna Šćekić i Jelena Kostić koje nisu ustuknule pred prostačkim verbalnim, ali i fizičkim napadom obezbeđenja Akvaparka u Jagodini, koji su ih kršeći zakon sprečili da na javnoj površini postave štand koji je prijavljen u skladu sa zakonom, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

On je ukazao da je cela Srbija danas mogla da vidi kako grupa batinaša Dragana Markovića Palme maltretira nekoliko žena, kao što je pre nekoliko meseci u tom istom gradu maltretirana i napadnuta potpredsednica SSP Marinika Tepić.

  • Ovakvo siledžijsko ponašanje nikoga ne čudi kada se zna da i pored svih dokaza tužilastvo i dalje ćuti o seksualnom zlostavljanju žena i maloletnih devojaka u ovom gradu, ali i o povezanosti vrha srpskog režima sa klanom Veljka Belivuka, rekao je Stefanović.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.