Borko Stefanović: Nikada više partijska knjižica neće biti uslov za posao

Politika

Zamenik predsednika SSP Borko Stefanović u Leskovcu je rekao da je sve što Vučić radi i priča laž i dodao:

  • Danas kada slavimo dan slobode i jedinstva u Srbiji prosvetni radnici ostaju bez posla samo zato što nisu deo SNS. U osnovnoj školi u Blacu profesora srpskog jezika Vladimira Lapčevića isterali su sa posla i na njegovo mesto doveli  bibliotekara kome je jedina preporuka to što je iz SNS.

Stefanović je naglasio da će Stranka slobode i pravde, kada dođe na vlast osigurati posao za sve prosvetne radnike, i naglasio da nikad više partijska knjižica neće biti uslov za posao. 

Tokom razgovora sa građanima iz više opština sa juga Stefanović je pitao da li oni mogu da posvedoče da imaju više da troše kako to kaže zvanična režimska statistika i naglasio da je to, još jedna obmana Republiškog zavoda za statistiku na čelu sa Miladinom Kovačevićem. 

Stefanović je istakao da Stranka slobode i pravde ima plan za dobar život ovde na jugu Srbije i precizirao:

  • Taj naš plan se zasniva na ulaganju u poljoprivredu i proizvodnju hrane. Umesto što uvozimo paradajiz i krastavac odavde ćemo da izvozimo ajvar u ceo svet. Umesto što u zelenim oazama prave fabrike u kojima za bedne pare naši ljudi motaju kablove, napravićemo otkupne stanice i pogone za proizvodnju hrane i tako iskoristiti potencijal čitave ove regije.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.