Četiri sela u okolini Topole bez vode do četvrtka u 8 sati

Grad

Javno komunalno stambeno preduzeće Topola obavestilo je građane o isključenju vodosnabdevanja na području Vinče, Plaskovca, Meterize i Lipovca danas u trajanju od 14 časova do 8 časova ujutru.

Ovo preduzeće je juče saopštilo da je zbog izuzetno visoke temperature došlo je do ekstremnog povećanja potrošnje vode posebno u popodnevnim i večernjim satima. Prosečna potrošnja vode za sve korisnike iznosi 25l/s, a poslednjih dana ona dostiže i 40l/s.

  • Neracionalna potrošnja vode za piće može dovesti do ozbiljnih poremećaja koji mogu uticati na redovno snabdevanje vodom naših korisnika u svim delovima grada, upozorili sui z JKSP Topola.

Naveli su da neracionalna potrošnja podrazumeva zalivanje bašti, zelenih i betonskih površina, punjenje bazena i drugo nekontrolisano trošenje vode.

Iz preduzeća su obavestili da svi objekti za distribuciju vode rade punim kapacitetom, ali ne uspevaju da podmire enormnu potrošnju. 

JKSP „Topola“ apeluje na sugrađane da odgovorno i racionalno koriste vodu za piće kako ne bi došlo do ozbiljnih poremećaja u vodosnabdevanju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.