Čičini čvorci večeras u SKC-u

Kultura

U Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra Kragujevac večeras u 21 sat u okviru redovnog programa „Jazz Monday“ nastupaju Čičini čvorci.

Čičini Čvorci su sjedinjena proživljena iskustva svakog Čvorka pojedinačno, i ona izlaze u sadašnjem trenutku kroz momentum kreacije. Oni se upravo hvataju za taj momenat u sadašnjem i puštaju da ih on odvede u bilo kojem pravcu, leteći zajedno a opet bez sudaranja u jatu. Svaki Čvorak zna da imitira do 12 različitih melodija drugih vrsta kako ptica, tako i pasa, kosilica ili midi zvukova. Čvorci su socijalni, druže se, smeju, šište i pevaju, vole voćnjake, maslinjake, puževe i gliste.

Ova skupina Čvoraka je vođena najboljim učenjima meditacije, sreće i unutrašnjeg mira, pa i nemira, od zapada pa sve do dalekog istoka. Ništa zapadnije i ništa istočnije.
Znaju zvuke Jazz-a, rado komuniciraju njima, ali sve što su ikada u svom životu čuli i videli, ne libe se da razmenjuju među sobom i naravno sa onima kojim dele trenutak kreacije koji svako poseduje. Čvorci znaju da neko to zove i jazz-teatar, fusion, rock, experimental. Na svim jezicima melodija i ljubav, humor i zabava u sadašnjem ih vodi ka neobuzdanom zadovoljstvu.
Ulaz se ne naplaćuje.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.