Ciklus koncerata za najmlađe i one starije u cilju prikupljanja novčanih sredstava #zaMihajlaiDimitrija

Društvo Grad

Muzička omladina-Kragujevac, uz podršku Grada Kragujevca, organizuje Ciklus koncerata za najmlađe i one starije, sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Mihajla i Dimitrija Kragovića, iz Kragujevca, kao i oživljavanja koncertnih aktivnosti mladih i pružanja mogućnosti da svoj talenat predstave publici.

U okviru događaja biće organizovana tri koncerta, 27, 28. i 29. decembra od 20 časova, na kojima će nastupiti bivši i sadašnji studenti Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu. Na programu će se naći dela Skarlatija, Ramoa, Mocarta, Rahmanjinova, Pulanka, Betovena…

Muzička omladina-Kragujevac je pronašla način da koncertnu umetnost izvuče iz mraka koji nas je zadesio usled pandemije novog virusa, što upravo i simbolizuje znak „Izlaz”, koji smo ubacili na plakat projekta „Ciklus koncerata za najmlađe i one starije”. Ovaj znak predstavlja izlaz muzičke umetnosti iz mraka koncertnih sala na svetlost internet scene, pred publiku kojoj nema granica.

– Na kom god meridijanu se nalazili, imaćete priliku da budete publika ovih koncerata koji će biti emitovani iz Svečane sale Prve kragujevačke gimnazije putem YouTube kanala Muzičke omladine-Kragujevac, u nedelju, 27. decembra, ponedeljak, 28. decembra i utorak, 29. decembra, od 20 časova, najavljuju organizatori manifestacije.

Koncerti će, kao i prethodni, biti humanitarnog karaktera. U publici će se i ovog puta naći plišani medvedići, namenjeni kao poklon onima koji uplate donaciju u iznosu od 5.000 dinara na račun #zaMihajlaiDimitrija, otvoren pri fondaciji Budi human, o čemu se detaljnije možete informisati putem facebook, ili instagram stranice @muzicka.omladina.kg, ili putem mejl adrese muzicka.omladina.kg@gmail.com.

Budite publika ovih koncerata i ulepšajte sebi poslednje večeri 2020. godine, koju ćemo svi dugo pamtiti po mnogim iznenađenjima koje nam je donela.

Podržite mlade umetnike koji su vredno vežbali, a ujedno pomozimo našim malim sugrađanima, Mihajlu i Dimitriju, da što pre odu na potrebno lečenje.

Sve dodatne informacije možete pornaći na adresi fb.com/muzicka.omladina.kg.

Grad Kragujevac doprineo je u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem dela sredstava za njegovo sufinansiranje, poručuju iz Muzičke omladine Kragujevac.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.