Cineplexx BIG Kragujevac bioskop obeležava svetski dan kokica

Društvo

Gratis male kokice uz svaku kupljenu ulaznicu 19. januara

Da li ste znali da omiljena bioskopska grickalica ima ,,svoj dan“? Potpuno zasluženo! Svetski dan kokica 19. januara obeležiće Cineplexx BIG Kragujevac bioskop  tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon.

Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već deceniju garantuje ,,ljubav na prvi zalogaj“ i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice.

Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i omiljenu poslasticu koji dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.

Repertoar Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa imaa raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa vas tako očekuje ,,Zlatni dečko“, ,,Vrisak“, ,,Spajdermen: Put bez povratka“, ,,Matriks: Uskrsnuća“ ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su ,,Kliford: Veliki crveni pas“. ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“, ,,Pevajmo 2″ i igrana pustolovina ,,Vuk i lav“.

Na vama je da izaberete film, a za potpuno uživanje pobrinuće se Cineplexx BIG Kragujevac bioskop koji poklanja besplatne kokice uz svaku kupljenu ulaznicu. Vidimo se da zajedno proslavimo Svetski dan kokica!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.