ČITAOCI GLASA ŠUMADIJE VERUJU DA ĆE VISOKI DRŽAVNI FUNKCIONERI DANAS ZAOBIĆI KRAGUJEVAC

Grad
 • Da li će svečanosti povodom Dana državnosti u Kragujevcu prisustvovati neko od visokih državnih funkcionera a da to nisu Slavica Đukić Dejanović i Mirko Čikiriz, bilo je pitanje koje smo u anketi postavili našim čitaocima.

Čak 92 posto učesnika ankete smatra da će i ovog puta Kragujevac biti zaobiđen, dok svega osam posto čitalaca Glasa Šumadije misli da će neko, ipak, prisustvovati svečanoj sednici.

Prošle godine svečanosti u Kragujevcu prisustvovao je predsednik pokrajinske vlade Igor Mirović, dok će o Sretenju ove godine besediti Dragan Stanić, predsednik Matice srpske.

Tagovi:

2 komentara

 1. Naravno da će zaobići Kragujevac u širokom luku.
  Jedan od razloga je istorijske prirode, jer zbog lične sujete nijedan srpski vlastodržac, neće doći ovde iz Beograda, u Prvu Prestonicu Srbije i to datira od Tita, preko Miloševića, pa sa ovim sada!
  Drugi razlog se izgleda desio sinoć, na sednici gradskog odbora SNSa, kada je Darko Glišić,, predsednik IO SNSa, „preneo“ kragujevačkim naprednjacima, da zakopaju interne ratne sekire i dao podršku Raletu, da „jaše još jedan krug“!
  Time je zadoviljio Tomu, izbegao sukob sa njim, Kragujevac prepustio „malom od palube“ kormilo, na još četiri godine, a nama stavio do znanja da je Kragujevac otpisan od strane Beograda, da će nas i dalje sve investicije, privatni kapital, putevi i pruge zaobilaziti kao kiša oko Kragujevca. Polako, ali sigurno, „zahvaljujći“ porodici Nikolić, Kragujevac se vraća u vreme, kao do 2005-te, kada su nas u celoj Srbiji zvali „DOLINA GLADI“ i sprdali se sa nama! A Raletu je razoj Kragujevca, „deveta rupa na svirali“, kao „onomad“ Koštunici haški Sud!
  Da li smo mi baš toliki mazohisti, da trpimo tiraniju jedne porodice, nad 200.000 ljudi? I to sve samo zarad mira između Vučića i Tome, razmislite malo o tome i o Tomi i Raletu!

  1. Svaka ti je na mestu, osim da će mali dobiti jos cetiri godine. Tu gresis, jer omlatice ga Verko ko sasav kajsiju. Proslo je taman dovoljno vremena da su se svi oni koji su imali neka ocekivanja od Manuleta uverili da je potpuno nesposoban, i ujedno dovoljno vremena da ukapiraju koliko je Verko bio dobar, svi oni koji su u to sumnjali. I jos nesto, ljudi ne bacajte glasove na politicke patuljke, vreme je da odu na smetliste, da sutra ne mogu da ucenjuju i sputavaju razvoj. Nego brate svi za Cileta i Bog da nas vidi. Da progledamo konacno, a on za to vreme i naslednika da spremi nekoga iz mladje garde koji ce moci da vodi grad.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.