Članovi kragujevačkog SNS ocenjivali i svoje funkcionere

Izbori 2022 Politika

Kako Glas Šumadije saznaje, članovi Srpske napredne stranke u Kragujevcu izjašnjavali su se i o lokalnim funkcionerima pa je, prema našem izvoru, najlošije ocenjen direktor JKP Šumadija Nemanja Dimitrijević, a pominje se i direktor Univerzitetskog kliničkog centra dr Predrag Sazdanović.

  • Informacija o najlošije ocenjenima nije tačna, kaže za Glas Šumadije poverenik Gradskog odbora te stranke i gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

Dašić dodaje da je reč o „internom izjašnjavanju članstva“ a o rezultatima će biti obavešteni nadležni organi Stranke i „neće biti javno publikovani u medijima“.

Fotografija: Arhiva, izborna noć ispred sedišta SNS u Kragujevcu
Tagovi:

4 komentara

  1. Pa nije Nemanja mučenik kriv što ga je Radomir Nikolić 2017 godine protivzakonito postavio na mesto direktora nekadašnjeg JKP Čistoća (sada JKP Šumadija). Nije on kriv ni zbog svog apsolutnog nepoznavanja komunalne problematike, kao i zbog iskazanog neznanja u oblasti organizaciji rada u jednom složenom komunalnom sistemu. Kriv je samo zbog toga što je pristao da bude pilot a da ne zna ni kako se ulazi u avion.

  2. Nije Nemanja loš lik, samo nije baš rođen za funkciju koju trenutno obavlja. Osim što je na mesto direktora postavljen protivzakonito, on nema ni autoritet i nije samostalan u odlučivanju. Izvršne direktore mu je postavio Radomir Nikolić u svoje vreme i oni i danas rade šta hoće i kako hoće. Nemanja je pred zakonom odgovorno lice u preduzeću ali naprednjačka stranačka mašinerija ne haje za to. Preduzećem u ovom trenutku upravlja izvršni direktor i Radomirov pašenog Nenad Petković koji odlučuje o svemu. Nemanja je tu da sve to pokriva svojim potpisom. To je dobro poznato svima u SNS u Kragujevcu.

  3. Ne bi bilo fer da ovde zaboravimo i gospođu Snežanu Ćirković, svastiku Radomira Nikolića i direktorku JSP Kragujevac, koju je Radomir na mesto direktora takođe postavio protivzakonito (što je Viši sud u Kragujevcu, kao i u Nemanjinom slučaju, svojom presudom i potvrdio). Osim što je upropastila preduzeće dotična gospođa je postala interesantna i inspektorima privrednog kriminala. Sigurno ne zbog toga što se u svom radu striktno držala slova zakona. Međutim do sada nismo čuli ni reč kritike na račun njenog rada od strane gradonačelnika i Radomirovog kuma Nikole Dašića (valjda zbog one narodne da vrana vrani oči ne kopa). Sve u svemu pašenozi, svastike i kumovi porodice Nikolić u ovom trenutku vode grad. Mislim da je konačno došlo vreme da se Vučić pozabavi ovom privatnom prćijom porodice Nikolić koja se zove Kragujevac.

  4. А gospođa Sanja Tucaković, član Gradskog veća za loklanu samoupravu? I ona beše neka kuma Radomira Nikolićima. Teško da dotična gospođa i posle skoro godinu dana na ovoj funkciji zna šta treba da radi u svom resoru. Nije poznavala dobro svoj posao ni u Elektrošumadiji gde je bila nekakav direktor (sredio kum Toma), a ne poznaje ni ovaj novi. Ali šta to ima veze kad se kod ove sadašnje garniture kragujevačkih naprednjačkih funkcionera niko se i ne meša u svoj posao. Bitno je da su na funkcijama i da dobijaju dobre platice i druge prinadležnosti, a o građanima i njihovim potrebama će razmišljati neko drugi. Oni i nisu tu da rešavaju probleme građana već da glume neke veličine i da se smeju u lice Kragujevčanima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.