Čustović: Kada smenimo vlast odgovaraće svi koji su vređali, maltretirali i ugrožavali tuđe živote, samo zato sto drugačije misle

Izbori/Bojkot

Predsednica Ženske mreže Stranke slobode i pravde, Ferida Čustović, oglasila şe danas saopštenjem u kome ističe da „u danu kada Aleksandar Vučić poziva na jedinstvo, jedan od njegovih najglasnijih potparola Nebojša Bakarec primitivno vređa Mariniku Tepić“.

  • To je još jedan dokaz da je Vučićeva politika zasnovana na mržnji i podelama i da je sve drugo što govori samo jedna velika laž. A onaj ko deli svoj narod ne voli Srbiju i zato će ga građanke i građani smeniti čim budu mogli da biraju bez ucena i na bazi istinitih informacija. Za to pravo na slobodan izbor, za slobodu koju su nam oteli i pravdu koja već devet godina ne stanuje u Srbiji, svakodnevno se bori Marinika Tepić i vreme je da svi Bakareci shvate da su im svi napadi i uvrede uzaludni, jer Marinika neće stati, istakla je Čustović.

Ona je istakla i će kada dođe do smene vlasti, u skladu sa zakonom odgovarati svi koji su druge ljude vređali, maltretirali i ugrožavali njihove živote, samo zato sto drugačije misle.

  • U takvoj Srbiji, Bakarec neće više moći da nađe novog gospodara, u čije ime će da vređa, kao što danas u ime Vučića vređa žene, opozicione političare, profesionalne novinare i sve one koji nisu po volji njegovog aktuelnog gazde, za koga je do nedavno govorio da je „primitivni šovinista“ koji vlada „mimo Ustava i zakona“, zaključila je Čstović.

foto: privatna arhiva F.Č.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.