Ćutanje opozicije i gradonačelnikova pica

Grad Politika

Sednica Skupštine grada noćas je završena posle ponoći, a ovog dana analitičari komentarišu da je juče opozicija u Kragujevcu odnela pobedu i pokazala jedinstvo.

Jedan portal blizak Gradskoj vlasti objavio je fotografiju opozicionih odbornika kako jedu picu oko ponoći, što je naišlo i navelo na burne reakcije na društvenim mrežama.

  • Nakon vise od 15 sati zasedanja svega 5 tačaka završenih, SNS prekinuo sednicu i nastavao zakazao za 10. maj. Dotle će sve odluke za grad biti neusvojene. I kazaste mi da opozicija u Kragujevcu neće moći da vrši pritisak na vlast, napisao je na X mreži Boris Herman, specijalni pedagog.

Ljubiša Nektarijević, odbornik u Skupštini grada iz pokreta „Volim selo svoje”, naglasio je da brane interes građana, i to glasnim ćutanjem ovoga puta.

  • Maratonsko zasedanje gradske skupštine je tek na trećoj tački dnevnog reda. Ima još 32. Branimo interes građana, ovaj put glasnim ćutanjem. Ono zbog čega ćutimo, važnije je od bilo koje tačke današnjeg dnevnog reda.

Bojan Stojadinović iz „Zajedno za Šumadiju ” ćutanje, na jučerašnjoj Sednici na svih 35 tačaka, komentariše kao novi vid političke borbe dok vlast ćuti o potrošenim milionima iz budžeta grada Kragujevca.

Tagovi:

1 thoughts on “Ćutanje opozicije i gradonačelnikova pica

  1. Postovani Borise, ne pokusavajte da spinovima opravdavate jadan i bedan postupak opozicije. I sami znate da su se obrukali, a potpuno sam siguran da se to Vama, na primer, nikada ne bi desilo. Ovako, potrcali su da zderu sta im je dato, i tako bez svake sumnje pokazali svoje ljudske osobine i kvalitete. Sramno,jadno i bedno, portal jeste takav da se normalnom coveku smuci, ali slika ne laze a na njoj vidimo opozicione prvake kako zderu u svoj svojoj alavosti i bedi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.