Danas je Dan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu

Društvo Grad

Iz poznatih razloga, nemamo proslavu, ali tradicionalno imamo film od 10 minuta koji godinama radimo i koji smo nazvali „OD ROĐENDANA DO ROĐENDANA”, poručuju sa našeg PMF-a.

Pozdravna reč dekana, prof. Dr Marije Stanić:

Dragi studenti, drage koleginice i kolege, dragi prijatelji Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu,

Drugu godinu za redom dan Fakulteta ne proslavljamo onako kako želimo i kako smo navikli. Pandemija je mnogo toga promenila, pa smo tako odlučili da dan Fakulteta obeležimo sadnjom drveća umesto svečanom akademijom i druženjem. Do sada smo imali sreću da među studentima i zaposlenima nije bilo najtežih slučajeva. Bez obzira na situaciju u kojoj se još uvek nalazimo, mi smo vredno radili, držali nastavu i ispite onako kako su uslovi dozvoljavali. Istraživanjima smo se bavili takođe kako smo mogli, ali rezultati i nagrade kako za nastavno osoblje, tako i za studente nisu izostali.

Film koji možete pogledati na Youtube kanalu Fakulteta (na adresi https://youtu.be/zH_ySf_QhZQ) prikazuje ono što smo radili u proteklih godinu dana.

S nadom  da ćemo se sledećeg 15. aprila videti uživo i proslaviti 50 godina rada, želim vam, pre svega, dobro zdravlje i puno uspeha u radu.

Srdačno, prof. dr Marija Stanić,

dekan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevu

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.