Danilo Ikodinović: Napad Vučićevih huligana dokaz da je država u službi kriminala

Politika

Predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović izjavio je da su događaji na stadionu FK Partizan dokaz da je „država u službi kriminala“ i da su huligani, koji su napali nezadovoljne navijače, produkt predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji uz pomoć sile, straha i laži vlada već devet godina.

  • Na delu se videla represija policije, vlasti i huligana, koji nisu navijači Partizana, nego siledžije u službi vlasti SNS-a, rekao je Ikodinović portalu Nova.rs.
  • Pošto se nasilje dogodilo tokom sportskog događaja, postavljam pitanje ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću da li sportski događaji služe za obračun vlasti sa narodom? Znam da je vlast svesna da joj je kraj blizu i upozoravam čelnike režima da ne huškaju građane na međusobne sukobe, jer ih to neće spasiti od pada sa vlasti, dodao je Ikodinović.    
Tagovi:

3 komentara

  1. Takozvani „navijači“ su vandali u službi kriminalne opozicije – kvisling opozicije i stranih specijalnih službi u ratu protiv države Srbije. Njih treba istražiti, jer medju njima su glavni kriminalci i bitange, a Ikodinović se ponaša kao njihov zaštitnik. Ikodinović je postao ( a možda je uvek i bio ) ono što strane službe nazivaju KORISNI IDIOT .

    1. Prijatan ti sendvič, a zaslušio si i sokić pride, doduše i još nešto, ali nije za javnost, ovo je pristojan portal!

  2. Jedini korisni idiot, ali za zapad, je tvoj šef, a jadni idiot je ovaj narod, kome, na žalost, pripadaš i ti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.