Dejan Nestorović: Rača je eko opština i lokomotiva razvoja Šumadije 

Grad

Član ekološke radne grupe u Skupštini grada Kragujevca Dejan Nestorović posetio je opštinu Rača i obišao regionalni put Resnik-Malo Krčmare, koji je urađen na njegovu inicijativu podnetu pre pet godina. 

Nestorović je izjavio da je Grad Kragujevac, zahvaljujući ovoj saobraćajnici, preko Rače spojen sa auto-putem Vožd Karađorđe.

  • Zaista je impresivno koliko je dobro odrađen put. Izgleda kao avio-pista na aerodromu Nikola Tesla! Najveću zahvalnost na operativno-tehičkom planu dugujemo predsedniku Skupštine Opštine Rača Branku Radosavljeviću i odbornici Snežani Đaković. Logistiku su nam dali gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, predsednik Opštine Rača Nenad Savković i Aleksandar Senić, direktor u „Kooridorima Srbije“, dok se moja malenkost bavila lobiranjem da se ovaj značajan put uradi u vrlo teškim vremenima u kojima se nalazi Srbija, zbog loših svetskih okolnosti, rekao je Nestorović i dodao da je zaista  impresivno gledati koliko se Opština Rača ubrzano razvija turistički i privredno zahvaljujući progresivnom razvoju putne infrastrukure.

Tagovi:

2 thoughts on “Dejan Nestorović: Rača je eko opština i lokomotiva razvoja Šumadije 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.