Demokratska stranka pokrenula peticiju ”Vratite Tržnicu Kragujevčanima”

Politika

Domkratska stranka danas je pokrenula akciju orikupljanja potpisa za peticiju „Vratite Tržnicu Кragujevčanima, potpise su prikupljali ispred Gradske tržnice.


“Odziv građana je bio jako dobar i za dva sata smo prikupili blizu 150 potpisa zainteresovanih Кragujevčana.
Ljudi su ogorčeni i ljuti što gradska vlast ovako tretira jednu od najvažnijih građevina za funkcionisanje grada, što je zaboravila sve one kojima egzistencija zavisi od rada „Glavne pijace“, i motivisani su da daju svoj doprinos i priključe se borbi za odbranu i spas ovog značajnog objekta.
Akciju nastavljamo i u narednim danima, a ukoliko se vlast ogluši o volju Кragujevčana, radikalizovaćemo protest i do kraja istrajati u postavljenim zahtevima.

Zahtevamo od aktuelne gradske vlasti i gradonačelnika Nikole Dašića, kao reprezenta iste, da hitno nastave i završe radove na Gradskoj tržnici i vrate je Кragujevčanima na upotrebu, i obećavamo im da će svi odgovorni za ovakav sraman odnos prema znamenitostima našeg grada jednog dana odgovarati.

Кragujevčani će dokazati da ovaj grad ima ko da čuva i sačuva.” ističu u Gradskom odboru Demokratske stranke u Kragujevcu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.