Đilas: Naprednjaci ugrožavaju bezbednost Marinike Tepić

Politika

„Članovi Srpske napredne stranke i njeni „analitičari“ dobili su nalog od Aleksandra Vučića da svakodnevno ugrožavaju bezbednost i život potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić“, istakao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

U saopštenju Dragana Đilasa, koje prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Svoje krvave tragove o povezanosti sa mafijom i Belivuk klanom pokušavaju da prikače opoziciji svakodnevnim lažima i fotomontažama. Tako je danas visoki funkcioner i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec objavio monstruoznu fotomontažu na kojoj su Marinika Tepić i uhapšeni Veljko Belivuk prikazani u prijateljskoj atmosferi, a Marinika označena kao Belivukova „seka“. To što Nebojša Bakarec pokazuje ozbiljne znake mentalne poremećenosti, ne lišava ga odgovornosti, jer je ovakvu laž plasirao svesno i sa jasnom namerom.

Odmah potom je istu fotomontažu objavio i „medijski ekspert“ Nebojša Krstić, koji već dugo učestvuje u propagandi stalnog insinuiranja kako je Tepićeva „ikona“ mafije.

Sada je jasno da su naprednjaci spremni na sve moguće zloupotrebe da bi sačuvali vlast u čijem je osvajanju i čuvanju aktivno učestvovao i klan Veljka Belivuka.

Svakoga dana dok SSP ohrabruje ljude po Srbiji i uvećava podršku građana, izloženi smo napadima organizovanih od strane Srpske napredne stranke. To nisu nezadovoljni građani, već angažovani provokatori koje SNS upošljava da nas vređaju i napadaju. U nedostatku Belivuk klana, dok ne dogovore ko će ubuduće obavljati poslove za koje su bili zaduženi Belivuk i ekipa, SNS se opredelio za pokret Levijatan.

Još jednom pozivam sve zaposlene u nadležnim institucijama u Srbiji da počnu da rade svoj posao, da zaustave progon opozicije i sankcionišu strašne pretnje koje dolaze od članova SNS. Ukoliko to ne urade, neće sutra biti na udaru samo Zakona o lustraciji, već i zakona kojima se sankcioniše krivična odgovornost onih koji nisu postupali u skladu sa svojom dužnošću“, zaključio je u saopštenju Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde.

Tagovi:

5 komentara

  1. Don Djilas pravi pozorište da bi skrenuo na sebe pažnju medija. Tepička nije nikome interesantna, niti je ko gleda. Ona je potrošna roba i posle izbora, sledeće godine, biće toalet papir za Don Djilasa . Mafijaški bos, Don Djilas , može samo da plaća podlosti koje smišljaju oni koji hoće da ruše Vučića i državu, ali da pobedi na izborima ne može. Djiki, prdn’o si u čabar .

    1. Da nije bilo nekih psihoaktivnih supstanci u tim naprednjačkim sendvičima? Mnogo pojedenih sendviča, mnogo haosa u glavi.

    2. Kad podržavaš Vučića iz straha ili interesa, onda je to žalosno, ali to je život, pokušaćemo da to promenimo, ali ako mu veruješ i to iskreno, e onda je to već ozbiljna dijagnoza, za Lazu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.