Đorđe Vukadinović u DLZ: Dijana, boginja mafije

Društvo Video

U nedelji u kojoj smo dobili novog patrijarha i izgubili Đorđa Balaševića, gost 152. izdanja DLZ je politički analitičar i bivši narodni poslanik Đorđe Vukadinović. Uz analizu svega što se desilo, konačno je u DLZ malo bilo reči o stanju u srpskoj opoziciji. Da li opozicija ima šanse, barem da osvoji Beograd, da li će vladika Grigorije biti taj koji će pobediti Aleksandra Vučića ili će opozicija bojkotovati i predstojeće izbore, samo su neka od pitanja na koje je odgovore dao Vukadinović. Nije preskočio ni uspešnu borbu države protiv organizovanog kriminala.

– Dijana Hrkalović je boginja mafije – smatra Vukadinović i onu tvrdnju je potkrepio nizom naslovnih strana iz tabloida koji su pod kontrolom vlasti u Srbiji.

DLZ se i ove srede bavi aferom „Jovanjica“ i predlaže predsedniku Srbije da „posadi ruzmarin“ i ostalo začinsko bilje uz marihuanu, zašto smo „krivi mi što smo im dozvolili“ da vređaju Zlatana Ibrahimovića, zašto Čale „od kada je s junca tresno, malko krivi usta desno“, kako to da „korov nikne di god stigne“ a naročito na Pinku, ko je Geda Gluperda koji istovremeno daje intervju i gleda utakmicu, i na kraju kako su Palma i „mala koja čini čuda“ potvrdili još jednu Balaševićevu rimu -Ludama je milo, ostale je stid!

Piše: Milan Vukelić, Nova.rs
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.