Đurđevdanski koncert ponovo ispred Skupštine grada

Grad

Ove godine za proslavu gradske slave, tradicionalni Đurđevdanski koncert, posle 10 godina, ponovo će biti održan na platou ispred Skpštine grada. Ovu gradsku svetkovinu uuveličaće legendarna grupa Smak, koja će na Đurđevdan, koncertom u svom gradu,  obeležiti 50 godina postojanja.

Ispred zgrade Gradske uprave uveliko se posavlja bina za Đurđevdanske koncerte. U protekloj deceniji, tačnije od 2013. godine, koncerti su se održavali na Trgu kod krsta, a ove godine Kragujevčani i svi gosti grada, ponovo će moći da prisustvuju koncertu ispred Skupštine.

Poslednji put, na tom mestu koncerti su održani 2012. godine, kada je  Đurđevdansko slavlje trajalo tri dana. Te godine, koncerti su održani 4., 5. i 6. maja, a nastupila su velika imana rok i po scene. Koncerte su održale grupe Agata, Neverne bebe, Crvena jabuka, Plavi orkestar, Bajaga i instruktori, Bora Dugić, Jelena Tomašević i Željko Samardžić.

Već od sledeće, 2013. godine, koncerti su se preselili u pešačku zonu i Trg kod krsta, gde su se održavali sve do 2021.

Tagovi:

2 komentara

  1. Lepo je to i treba obeležiti tako dan grada.
    Mišljenja sam da je lokacija loša (gaženje trave,vađenje cveća pa ponovo sađenje,zaustavljanje saobraćaja),veliki troškovi za grad.
    Prostor iza nove zgrade suda bi bio idealan.

  2. Ljudi, bina je veća nego kad je Vučić dolazio. Da se ne naljuti? A i nemoj da posle neko iz GU i vlasti kaže kako nema para. I da pitam, zašto nisu počeli radovi na severnoj obilaznici koje je pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Milošević najavio za mart mesec ove godine?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.