Dosad neobjavljene fotografije gradske Tržnice

Grad

Saga u vezi sa rekonstrukcijom gradske Tržnice se nastavlja. Pre neki dan je od direktora JKP Šumadija Marka Vujnovića stigla informacija da će „svi radovi na rekonstrukciji objekta Zelene pijace – Centar treba da budu gotovi do kraja ove kalendarske godine.“ 

I gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, u intervju za Politiku, rekao je skoriji završetak radova i podsetio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na Sretenje u Kragujevcu, obećao podršku države koja će obezbediti polovinu novca za otplatu kredita uzetog za rekonstrukciju objekta.

Rok za završetak radova na Tržnici bio je pre dve godine. Danas je ona napuštena, nema radnika, a na fotografijama koje napravila novinarka Gordana Jocić može se videti da u unutrašnjosti nema više stepenica za galeriju.

Tagovi:

4 thoughts on “Dosad neobjavljene fotografije gradske Tržnice

  1. Jel se to zgrada malo nakrivila ka parkiću ili se ruka fotografkinje nakrivila poigravši se našom percepcijom.

  2. Objavite fotografije dvorane Šumadija. Da građeni vide šta je gradska vlast uradila i koliko je nemarna. Neko bi morao da odgovara. Mediji moraju da odigraju ključnu ulogu. Da se vidi.

  3. Nikad gora vlast nije bila u Kragujevcu. Sve su upropastili, bioskop Pionir, dvorana Sumadija a zacinili sa gradskom trznicom. Samo lazu ovaj jadni narod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.