Dr Predrag Delić: Verujem da će NPS biti pokret oko koga će se okupiti opozicioni blok

Politika

Juče je Miroslav Aleksić dao ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci (NS), kao i na mesto šefa Poslaničke grupe te stranke u Skupštini Srbije. To su učinili i predstavnici, kako je juče rečeno u Topoli, još 106 odbora, kao i narodni poslanici Slavica Radovanović, Đorđe Stanković i Borislav Novaković.

Među odborima koji su podržali Aleksića i osnivanje Narodnog pokreta Srbije je i kragujevački, čiji dojučerašnji predsednik dr Predrag Delić za Glas Šumadije kaže da se veliki broj članova odlučio da napustu Narodnu stranku „nakon neuspešnih pregovora oko mesta predsednika stranke“.

  • U narednom periodu nas očekuje prikupljanje 10.000 potpisa i formiranje stranačkih strktura. Cilj je da se neophodni potpisi skupe u što kraćem vremenskom periodu. Narodni pokret Srbije će u bliskoj budućnosti biti pokret oko koga će se okupiti opozicioni blok, i stvoriti jedan snažan politički subjekt koji će biti po meri naroda. Verujemo da ćemo u veoma kratkom vremenskom periodu uspeti da završimo sve neophodne pripreme za formiranje NPS, poručuje Delić.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.