Dragan Đilas: Između SPS-a i SNS-a više nema nikakvih razlika

Politika
  • Ivica Dačić je izbegavajući hapšenje zajedno sa Mlađanom Dinkićem doveo Vučića i njegove mafijaše na vlast 2012. godine u trenutku kada je SNS imao samo 24% glasova. Dinkić i G17 su u međuvremenu politički izumrli, a Miloševićev i Mirin mali je SPS, pretvarajući ga u naprednjački privezak, doveo na korak od toga, kaže predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
  • Bez obzira na političke razlike mora se priznati da je u SPS-u bilo dosta veoma stručnih ljudi. Danas skoro da ih nema. Ono malo što je ostalo je skrajnuto i može se slobodno reći da između SPS-a i SNS-a više nema nikakvih razlika, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagujući na izjavu ministra policije i predsednika SPS-a Ivice Dačića u kojoj ga je optužio da je isti kao oni koji pozivaju na ubistvo sina predsednika Srbije. 
  • Ivica Dačić, koga Vučić drži u vlasti kako bi ga ponižavao i maltretirao, je tvrdnjom da SSP podržava poziv na ubistvo i da smo zločinci, pokazao da je zaboravio da su njegovi šefovi, Milošević i Vučić, bili ti koji su pozivali na ratove i ubijanje ljudi, a ne mi. A bogami su i organizovali neka ubistva poput Ivana Stambolića i Slavka Ćuruvije. Za razliku od njih mi smo nasilje i poziv na nasilje, bez obzira od koga dolazio, uvek osuđivali. Postoje desetine i stotine izjava koje svedoče o tome. A osuđivali smo i laži o ljudima i harangu na one koji drugačije misle, bez obzira da li ti ljudi podržavali ili oštro kritikovali SSP. I to smo i sada uradili svesni svega što sledi kako od Dačića, tako i od Brnabićke i svih Vučićevih medija,naveo je Đilas. 

Đilas je zaključio:

  • I pored toga što kontrolišu 80% informacija i 100% kriminalaca i batinaša, i pored toga što imaju milijarde evra koje su pokrali i pored podrške koja im stiže iz sveta kome poklanjaju delove Srbije pad Vučića je nezaustavljiv. A kada sa njim na smetlište istorije ode i Ivica Dačić, znaćemo da se nešto u Srbiji zaista promenilo.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.