Dragan Đilas: Primitivne uvrede iz repertoara nekadašnjeg Arkanovog prijatelja

Politika

Kada pomislim da ljude, posebno žene, ne može niko gore da uvredi, pojavi se Dragan Marković Palma, ocenio je danas u saopštenju predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, i poručio da njegova izjava kojom Mariniku Tepić šalje na most i preporučuje koju boju čizama da obuje, pokazuje odnos koji Marković i režim imaju prema ženama.

  • Nazivati žene prostitutkama, bez obzira na razlog takve tvrdnje, može samo čovek koji žene po navici tretira na takav način, rekao je Đilas.

On je ocenio je da su „primitivne uvrede iz repertoara nekadašnjeg Arkanovog najboljeg prijatelja jeftin pokušaj da zastraše žene u Jagodini, ali i širom Srbije, koje više neće da ćute o „telefonu za druženje“ i „drugim nenormalnim pojavama“.

  • Sama najava Marinike Tepić da će se baviti nasiljem nad ženama zaposlenim u javnom sektoru u Jagodini bila je dovoljna da se pokrene bestidna kampanja koju predvode opštinski funkcioneri i režimski mediji sa namerom da se zaštite oni koji žene tretiraju na način koji najbolje opisuje sam Palma u svojim bestidnim izjavama, zaključio je Đilas u saopštenju.
Piše: FoNet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.