Dragan Đilas: Služba nam se raspada što je i logično jer je vode razni Vulini, Gašići, Orlići…

Komentar Politika

Služba odlično radi.  Pratili smo terotistu, ali nam je pobegao kad je bio kod majke. Ne znam da li će se Ujedinjene nacije ikada oporaviti od fijaska koji su pretrpele na glasanju o Srebrenici. Imaćemo probleme sa strujom jer zbog razvoja i električnih automobila trošimo tri puta više struje nego pre.

Sve ove besmislice izgovorio je predsednik Srbije za manje od 24 sata, takmičući se sa samim sobom u izgovaranju što je moguće veće laži i besmislice. 

Služba nam se raspada što je i logično jer je vode razni Vulini, Gašići, Orlići. Služi samo za špijuniranje stranih posmatrača na izborima i opozicije, kako srpske tako i ruske. Nekada je služila za hapšenje pripadnika Šarićevog klana, Joce Amsterdama, otkrivanje ubica Pukanića… 

 U Ujedinjenim nacijama se niko ne bavi rezolucijom o genocidu, ali mnogi pričaju o predsedniku jedne male zemlje koji se ogrtao zastavom u sali kao da je na fudbalskom stadionu, a ne na Generalnoj skupštini UN. 

 Trošimo tri puta više struje? Zbog neviđenog razvoja i velikog broja električnih automobila!? Ma ne, gospodine predsedniče, mi pre dolaska Vas i SNS-a na vlast nismo ni imali struju, koristili smo sveće i petrolejke, umesto šporeta na struju imali smo peći na drva. Sreća naša pa ste Vi došli pa je sa Vama stigla i struja.

Nije problem, gospodine predsedniče, u povećanju potrošnje struje već u raspadu EPS-a što je posledica smenjivanja stručnjaka i dovođenja poslušnika na čelo ovog sistema. Problem je u tome što Kolubara nije radila kako treba ni pre novog prodora vode u kopove, a tek sad će biti katastrofa. Problem je što je stanje u termoelektranama izuzetno loše, što smo već danima na uvozu od skoro hiljadu megavata, a situacija će biti jos teža ako temperature budu visoke i hidroelektrane smanje svoju proizvodnju.  

Problem je, gospodine predsedniče u Vama i Vašim saradnicima, u neznanju, lažima, krađi izbora i prodavanju magle kojim mislite da ćete moći doživotno da varate ovaj narod. Varate se. Toliko je loše, toliko problema proizvodite na dnevnoj bazi da taj model, red Pinka, red RTS-a, red pretnji ratom, red obećanja i poneki lažni opozicionar kad zatreba, neće moći jos dugo da traje.

Autor je predsednik Stranke slobode i pravde
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.