Dragan Đilas: Srbija je saterana u ćošak

Politika
  • Srbija je saterana u ćošak, što priznaje i vlast, izjavio je danas predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas, saopšteno je iz te partije.
  • Građani su saterani u ćošak i zbog toga što cene prehrambenih proizvoda divljaju. Ni za to nam nije kriv niko drugi, već režim koji uništava poljoprivredu i poljoprivrednike. Srbija je saterana u ćošak jer moramo da uvozimo struju. Dok EU uvodi mere štednje, jer nema dovoljno gasa zbog prekida snabdevanja iz Rusije, Srbija štedi jer više nema para za uvoz gasa i struje, zbog kolapsa energetskog sistema, rekao je Đilas u susretu sa građanima Vrbasa.

Kako je istakao, za nestašicu mleka u Srbiji nije kriv ni rat u Ukrajini, ni bilo ko spolja, nego vlast koja je uništila stočni fond i dopustila da se zatvaraju mlekare.

Za problem sa strujom Đilas je konstatovao da ni za to Srbiji nije kriv niko spolja, već „nesposobni direktor, vlasnik pečenjare, kao i neodgovorna ministarka, koji su nas doveli u poziciju da moramo da uvozimo struju za milijardu evra godišnje“.

Piše: Fonet
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.