DVERI DEŽURSTVO U SLOBODNOJ ZONI PREDALE NOVOJ STRANCI I POKRETU SLOBODNIH GRAĐANA

Politika

Na konferenciji za medije u Slobodnoj zoni novinarima su se obratili predstavnici opozicije, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i predsednik Nove stranke Zoran Živković.
Danas su Dveri predale dežurstvo u trajanju od 24 sata delegaciji Nove i PSG, koji će dežurati naredna 24 sata, a zatim predati dežurstvo Narodnoj stranci.

Predsednik Dveri Boško Obradović istakao je da je danas prvi dan programa slobodne zone koji traje od 13 do 21 čas, a da će svakoga dana u 14 časova biti konferencija za medije.

  • Slobodna zona traje svih 24 časa ovde u Pionirskom parku naspram Predsedništva Srbije, a zvaničan program se odvija svaki dan od 13 do 21 čas. Program počinje konferencijom za medije od 14 časova, oni koji su toga dana dežurni oni drže konferenciju za medije, a nakon toga će biti upriličeni različiti sadržaji, političke ili kulturne prirode, zaključno sa centralnom manifestacijom svakoga dana, a to je Dnevnik slobodne Srbije od 19 i 30 svake večeri, rekao je Obradović.

Obradović je istakao da se narednih dana mogu očekivati razni drugi sadržaji kao što su pozorišne predstave, koncerti, izložbe, od koji je jedna danas otvorena. On je naglasio da je Slobodna zona dostupna građanima 24 časa i pozvao sve građane da posete Slobodnu zonu gde će biti i lideri opozicije, narodni poslanici, kao i odbornici iz čitave Srbije.

Obradović je na kraju zaključio da proteklu noć nije bilo nikakvih incidenata i da je sve proteklo u najboljem redu, osim toga što je Aleksandar Vučić došao ispred Predsedništva u pola 10, iako kaže da svaki dan radi bez pauze od ranog jutra:

  • Vučić je nakon sat vremena pobegao iz Predsedništva, ali kroz drugi ulaz, jer nije smeo da se suoči sa okupljenim građanima koji su imali svašta da ga pitaju.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.