„Džez ponedeljak” i „Tempus projekat” u „kvArtu” SKC-a

Kultura

Večeras, sreda, 5. maj u standardnom terminu od 21 sat na RTK biće emitovan SKC „kvArt” posvećen „Džez ponedeljku” (Jazz Monday).

– Predstavljamo vam novu epizodu emisije SKC „kvArt” koja prikazuje razvojni put projekta Jazz Monday u Kragujevcu. U razgovorima sa akterima muzičke scene pričali smo o samim počecima i razvoju džeza ovde, saradnjama koje su proistekle iz tog projekta i njegovoj važnosti na kulturnoj mapi grada, najavljuju iz SKC-a.

Po njima ovo je, pre svega, priča o ogromnom entuzijazmu, održanom kontinuitetu, velikim prijateljstvima i ljubavi prema muzici.

Sutra, u četvrtak, 6. maja u 21 sat na YouTube kanalu SKC-a održaće se Tempus projekat.

– Kako otići na stipendiranu studentsku razmenu na osnovne, master ili doktorske studije kroz Erazmus+ i CEEPUS programe?

– Šta su Erazmus Mundus zajednički master programi?

– Koji resursi i alati su na raspolaganju pri potrazi za navedenim, kao i drugim vrstama mobilnosti?

Odgovore na ova pitanja možete saznati iz prve ruke  u novoj emisiji serijala SKC kvArt, Tempus projekat, koja prezentuje rad Fondacije Tempus, organizacije zadužene za promociju i sprovođenje programa Erazmus+ i CEEPUS  u Republici Srbiji.

Takođe imaćete prilike i da  čujete studente-učesnike  ovog programa koji će podeliti svoja iskustva sa studentskih razmena.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.