Eko park Ilina voda dobio donaciju kompanije W&W Inženjering

Grad

Kada je pre, sada već pet godina „Eko park Ilina Voda“, počeo da propada, niko nije ni pomišljao da bi nešto što je 20 godina građeno, moglo ponovo biti spašeno.

Park koji je opreman od odbačenog građevinskog materijala, a koji su gradili volonteri i korisnici socijalne pomoći, kao takav ušao je i u dečije udžbenike. Svojim izgledom privlačio je pažnju i građana i medija, a kada više niko nije mario za njega, počeo je zajedno sa životinjama u njemu da gubi život.

Ipak, čini se poslednjih nekoliko meseci „Eko park Ilina Voda“, polako ali sigurno počinje da dobija svoj stari, prepoznatljiv izgled oaze u sred grada.

Pre nešto više od mesec dana u park su zahvaljujući donacijama građana ponovo stigle koze i živina, a ovih dana donacija stiže iz kompanije W&W Inženjering doo Kragujevac.

  • S obzirom na to da se deo naših delatnosti vezuje za obnovljive izvore energije i sveprisutnu nužnost zaštite prirode i poštovanja ekološkh principa, a sa druge strane smo i neodvojivi deo društvene i lokalne zajednice u kojoj živimo i radimo, to je naša donacija i pomoć Eko Parku u Kragujevcu prilika da kroz jedan projekat damo doprinos ekološkim naporima ljudi koji vode Eko Park i istaknemo da je čitav projekat Eko Park i nastao kao posledica jedinstvenog primera građanskog aktivizma. Veliko nam je zadovoljstvo učestvovati u ovom projektu, kako nama koji ovu kompaniju predstavljamo tako i vlasniku kapitala, osvedočenom meceni i filantropu. Radujemo se ovom i sličnim projektima, istakao je direktor W&W Inženjering doo Kragujevac, Dejan Dačović.
Dejan Dačović, direktor W&W Inženjering doo Kragujevac,

Kako sami kažu, kao društveno odgovorna kompanija, ne mogu ostati po strani kada su u pitanju građanski aktvizam i ekologija, te su se svesrdno priključili pomoći meštanima Ilinih voda, u sanaciji Eko parka.

  • Drago nam je da je donator prepoznao opšti interes. Ova značajna donacija će u mnogome olakšati funkcionisanje Eko parka i doprineće da se sadržaji obogate a na zadovoljstvo građana Kragujevca, koji u sve većem broju prepoznaju naš park kao omiljeno izletište, rekao je rukovodilac Eko parka, Slađan Rakić.

Eko park Ilina voda, od nedavno je postao bogatiji i za neke egzotične životinje, poput zmija, koje se sada mogu videti u parku. Kako bi doživeo stari sjaj, pored volje meštana Iline vode i dalje će biti potrebne donacije i pomoć društveno odgovornih kompanija i pojedinaca.

PR tekst
Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.