Glišić i Šapić večeras u Kragujevcu

Izbori 2022 Politika

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić i novi član Aleksandar Šapić razgovaraće večeras u Kragujevcu, u banket sali Exclusive, sa članovima kragujevačkog odbora, saznaje Glas Šumadije.

Skup će biti zatvoren za javnost, jer je u pitanju „interni stranački sastanak“.

Inače, SNS je već tokom protekle nedelje održala skupove u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, koji nisu zvanično najavljeni, a mediji nisu pozvani da ih isprate, niti im je dozvoljen ulazak u hale. Prema nezvaničnim informacijama, koje su preneli pojedini mediji, na skupovima se govorilo o predstojećim izborima, koji su ocenjeni kao izuzetno važni, kao i aktivnostima stranke u kampanji.

Ti skupovi su bili masovni sa učešćem po više hiljada članova, održavani su u sportskim halama (niški Čair i Spens u Novom Sadu) i na njima je govorio predsednik SNS-a Aleksandar Vučić.

U Novom Sadu održan je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine. U Nišu je odrzan sastanak svih odbora Centralne Srbije i Kosova i Metohije SNS. U Beogradu sastanak sa predstavnicima odbora beogradskog okruga SNS.

U Kragujevcu se održava sastanak sa članovima Gradskog odbora, čime se objašnjava činjenica da mu neće prisustvovati Aleksandar Vučić.

A protekle nedelje, najavljujući dolazak Aleksandra Šapića u Kragujevac, pismo javnosti kojim objašnjava situaciju u partiji koja se kolektivno učlanila u SNS, obratio se i nekadašnji član te partije.

Tagovi:

1 komentar

  1. Kakav kulturno-istorijski događaj u gradu, za pamćenje i nezaborav, bar do ujutru!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.