Grošničani se juče upoznali sa Zurabom Datanašvilijem

Društvo Grad
  • Ovo su trenuci kada su suze neizbežne, jer prijatelje kakve imam treba čuvati celi život. Iako je olimpijska medalja izostala, ovo mi znači mnogo više, jer vidim puno dece i njihovih roditelja koji me prate. Trudila sam se da budem posvećena košarci, reprezentaciji i svojim primerom privučem što više dece da nas barem prate i uvide koliko je sport zdrav. Ovakvi događaji bude divan osećaj, da je vredelo sve što je radila sve ove godine kaže Jelena Bruks i ističe da je ponosna što je Srpkinja, iz Kragujevca i Grošnice.
  • Gde god da me život bude odveo, moje srce je ovde i ja se ovde uvek rado vraćam, poručila je Jelena Bruks juče u kragujevačkom naselju Grošnica gde su joj sugrađani priredili doček..

Ovakav doček još jednom potvrđuje istinitost rečenice koju stalno ističem a to je da je Kragujevac grad sporta. Događaji poput ovog biće sve češći i trebalo bi da budu prikaz stanja sporta u našem gradu, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

  • Stanovnici naselja Grošnica su hteli na jedan lep i spektakulan način da dočekaju našu šampionku, a verujem da Jelena zna koliko je Kragujevac voli, koliko je navijao za nju i koliko će da je vole i prošle i buduće generacije. Zahvaljujući našim šampionima, mi ćemo povećati našu regrutnu bazu. Svakako smo sada na sportskoj mapi Srbije i u svetu, a sa velikim stvarima koje se dešavaju i na kojima radimo, mislim da je sport u Kragujevac doživeo renesansu, zaključio je Stevović.


Građani kragujevačkog naselja Grošnica, bili su juče u prilici da se pozdrave i sa Zurabom Datanašvilijem osvajačem bronzane olimpijske medalje u rvaanju.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.