Humanitarni rođendanski koncert #zaOliverovzivot

Društvo Kultura

Muzička omladina-Kragujevac, u saradnji sa institucijama i ustanovama iz Kragujevca, organizuje online humanitarni koncert, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za Oliverovo lečenje. Ideja je da u sali, usled trenutne epidemiološke situacije, umesto ljudi, kao publika, budu postavljeni plišani medvedići, koji će nakon koncerta biti prodati na humanitarnoj licitaciji, a oni koji medvediće budu otkupili novac će uplaćivati direktno na namenski račun, otvoren pri organizaciji Budi human, preko koje se prikupljaju sredstva za lečenje dečaka koji boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti.


Koncert će održati mladi violinista Uroš Adamović, učenik Škole za muzičke talente u Ćupriji, a nastup će biti uživo emitovan na YouTube kanalu Muzičke omladine-Kragujevac, u četvrtak, 17. decembra, od 20h, na Oliverov prvi rođendan. Sve informacije o događaju mogu se pronaći na našoj Facebook stranici fb.com/muzicka.omladina.kg

Nadamo se da ćete podržati humanitarnu akciju koji organizujemo i najaviti je na Vašim portalima.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla muzicka.omladina.kg@gmail.com, ili putem broja telefona 064/54-17-959.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.