Humanitarni skup u nedelju za pomoć Mioni i Ivanu

Društvo Grad

Humanitarni skup  pod nazivom „Život daruju deca”, za prikupljanje donacija za lečenje Mione Milovanović iz Kragujevca i Ivana Davidovića iz Nove Varoši, biće organizovan u nedelju 13. juna, u periodu od 12 do 19 sati, u  ulici Lazara Mićunovića broj 2, na Aerodromu.

Caffe bar „Bašta”, jedan od organizatora skupa, čitav pazar od toga dana uplatiće za pomoć ovim mališanima. Auto-moto klub „034 Racing Team”, koji takođe učestvuje u organizaciji ovog humanitarnog događaja, omogućiće da tog dana bude izložen karting vice šampiona Srbije za 2020. godinu, kao i vozilo prvaka u kružnim trkama. Biće prisutni i trkači ovog kluba, koji će doneti i svoje nagrade, pa zainteresovani mogu da se fotografišu sa njima.

U okviru Dečjeg bazara, najmlađi će prodavati kokice, svoje ručne radove, kao i školski pribor,  koji donira sponzor „Škoda auto” iz Čačka. Posetioci bazara, u humanitarne svrhe moći će da kupe i umetničke slike, poklon „Energy studija”, kao i hranu koju će obezbediti „Panorama”, a posluživaće je kuvarice tog restorana…

Novac od društvenih igara, bilijara i pikada, takođe će biti uplaćen na žiro račun otvoren za pomoć Mioni i Ivanu, kao i novac prikupljen u kutijama koje biti postavljene tokom događaja.

Organizatori pozivaju Kragujevčanke i Kragujevčane da im se tog dana pridruže u što većem broju i svojim donacijama pomognu da mališani kojima je to neophodno, dobiju priliku za lečenje.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.