I LOKALNI IZBORI 21. JUNA, U KRAGUJEVCU PROGLAŠENO OSAM IZBORNIH LISTA

Politika

Gradska izborna komisija je do prekida izbornih radnji zbog Korona virusa proglasila osam izbornih lista.

Prva proglašena lista je “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, čiji je kandidat za gradonačelnika Nikola Dašić.

Druga na biračkom listiću biće lista “Veroljub Verko Stevanović – Svi na ovu stranu (ZS, SPO i BS), zatim “Slađan Rakić – Alternativa – Kragujevačka inicijativa i Nova snaga – Eko park”.

Čevrta proglašena lista je a “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, a kandidatkinja za gradonačelnicu na toj listi je Slavica Đukić Dejanović. Zatim, “Za Kraljevinu Srbiju – Kragujevac moj glavni grad (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front)”, “300 Kragujevčana i Pokret Volim selo svoje – Dušan Zeka Aleksić”, “Kragujevačka priča i tolerancija – Boris Kovačević Šuma” i “Metla 2020 – Novica Antić”.

Pred proglašenje vanrednog stanja potpise je počeo da prikuplja Vladica Stanojević, direktor Zavoda za zbrinjavanje mladih „Male Pčelice“, a učešće na izborima najavilo je još nekoliko udruženja, bliskih Srpskoj naprednoj stranci.

Tagovi:

4 komentara

  1. Prvih 5 lista su SNS i njegovi sateliti, pa onda 3 nezavisne liste. Očekuje se i da omladina SNS preda svoju listu kao grupa gradjana Pokret mladih kragujevčana kao i još par grupacija.
    Ukratko, 3 liste se bore protiv SNS mašinerije od toga samo jedna sa punom listom od 87 kandidata.
    Biće ovo vrlo zanimljiva izborna trka obzirom da SE SVI ZNAMO.

  2. Svi su iz iste kuhinje,od iste majke…mozes Zagore da botujes i da sami sebe zavaravate do 21.05. ali kao sto ti rece,SVI SE ZNAMO!

  3. @zagor samo brate ako su zeka i ekipa opozicija, ovo je kragujevac ne newyork, svi se znamo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.