I stranci mogu da se prijave za izgradnju severne obilaznice oko Kragujevca i Gružanskog koridora – Država traži strateškog partnera

Društvo Ekonomija

Kako pišr E-kapija Vlada Srbije donela je Uredbu o kriterijumima i načinu izbora strateškog partnera za Projekat Izgradnje severne obilaznice oko Kragujevca i izgradnje državnog puta I reda od Kragujevca do veze sa državnim putem IA-A5 (E-761) u Mrčajevcima.
Kako je navedeno, strateškog partnera bira Vlada, na predlog Radne grupe, podršku pruža Ministartsvo građevinarstva.
Podnosilac prijave može biti domaće ili strano pravno lice, konzorcijum domaćih i/ili stranih pravnih lica. Mora da ispunjava niz opštih i posebnih kriterijuma. Jedan od njih je da mora da koristi najmanje 50% domaćeg materijala, angažuje domaću radnu snagu, podizvođače. Posebni kriterijumi podrazumevaju ljudske resurse, rok izvođenja radova i metodologiju.

Radna grupa Vlade utvrđuje sadržinu Javnog poziva, a takođe i otvara i ocenjuje prijave. Vladi se dostavlja izveštaj, nakon čega se donosi odluka i zaključuje ugovor.
Potražite Uredbu ispod teksta.


kliknite za PDF fajl

Piše: eKapija |
Tagovi:

1 komentar

  1. Kakva greska, mnogo je siroko projektovana, da bi se bolje iskoristila trebalo da bude bliže gradu,od auto puta da ide prema bozmanu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.