Ikodinović: Zlatni vaterpolisti se spremali u Sloveniji, ništa nije urađeno za nacionalni centar

Politika

Predsednik Odbora Narodne stranke za sport, proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, izjavio je danas da je za Nacionalni vaterpolo trening centar u Vrnjačkoj Banji potrošeno 2,5 miliona evra, a nije urađeno ništa, pa vaterpolisti moraju da idu na pripreme u druge države.

„Sada se Slovenci hvale kako su oni pripremali olimpijskog šampiona. Vaterpolo stalno ide u Sloveniju, jer tamo imaju super uslove, a mogli smo i mi ovde, u Vrnjačkoj Banji, da imamo divne uslove. Izgradnja centra je važna jer igrači ne bi morali da idu na pripreme u drugu državu“, rekao je Ikodinović televiziji N1.

„Nacionalni centar u Vrnjačkoj Banji je mogao da služi i rekreativcima i poluamaterima i amaterima, školskom sportu, svima. Ovo nije bilo namenjeno samo za selekciju i bilo bi rentabilno mnogo više nego fudbalski stadion od 250 miliona evra“, dodao je Ikodinović.

Ikodinović je naveo da su bazeni planirani za zatvoreni prostor u Vrnjačkoj Banji izneti napolje, pa će morati da se počne sve ispočetka.

„Svima su puna usta vaterpola posle svakog takmičenja, pogotovo posle svakog zlata koje su osvajali, a mi 20 godina nemamo svoju kuću vaterpola“, dodao je Ikodinović.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.