Interaktivna radionica „Pokretom kroz sport za razvoj”

Grad

Kreativni centar Kragujevac poziva sve mlade koji su zainteresovani (18-30) da se pridruže na interaktivnoj radionici „Pokretom kroz sport za razvoj” koja će se održati u četvrtak, 27. juna godine u  17-20h  u Šumaricama, kod Muzeja.

  • Tokom radionica ćemo se fokusirati na timski rad kroz različite sportske aktivnosti na otvorenom. Učesnici će imati priliku upoznati nove ljude, družiti se i naučiti važnost saradnje u postizanju zajedničkih ciljeva. Pripremamo zabavne aktivnosti, biće smeha i korisnih lekcija koje će vam pomoći u svakodnevnom životu. Ono što je važno naglasiti da nema potrebe za prethodnim iskustvom u sportu, samo je važna spremnost za učenje. Predlog za osobe koje dolaze da ponesu udobnu odeću, dobro raspoloženje i da se spreme za nezaboravno iskustvo.

Facilitartorka sporta za razvoj će biti Milica Jovanović koja stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i predloge.

  • Ono što bi da istaknemo jeste da se ne brinete da li možete fizički da izdržite radionicu, nećemo svih 3 sata aktivno raditi i želimo da napomenemo da je u pitanju interaktivan rad, a ne takmičenje u fizičkoj spremnosti. Takođe, sledeće nedelje najavljuju nešto nižu temperaturu, tako da hajde da se razdrmamo pre Arsenal festa, poručuju organizatori. 

Radionica se organizuje u okviru projekta „Ruralni pristup osnazivanju omladinskog rada” koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR sa Kreativnim centrum Kragujevac u okviru projekta Nemačke razvone saradnje „Perspektive za made u ruralnim sredinama u Srbiji”, koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Prijava za radionicu je putem sledećeg upitnika

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.