Investitor u Kragujevcu gradi nešto više od zgrada! Harmony Homes stvara komšijsku harmoniju u svetu konstantne gradnje!

Društvo Grad Milica

Firma Perose Real Estate koja gradi jedinstveni kompleks zgrada Harmony Homes u Erdogliji, u ulicama Gavrila Principa i Daničićevoj, organizovala je okupljanje u kafani Jugoslavija, pozivajući komšije da se bolje upoznaju sa njima, posluže, popijiu kafu i opuste.

„Ovde gradimo ne samo zgrade, već i zajednicu“, rekao je Vladimir Dobi, predstavnik Harmony Homes-a. Završeno je postavljanje kamena temeljca i na ovaj način želeli su da se zahvale komšiluku.

U opuštenoj atmosferi, komšije su imale priliku da razgovaraju sa članovima Harmony Homes tima i pitaju sve šta ih interesuje. U duhu pravog domaćina, Harmony Homes je organizovao komšijski susret uz kafu i kolače, pružajući im priliku da se opuste i zbliže sa komšijama. Ovakav gest je upravo ono što pravi razliku ove kompanije i ne viđa se često od investitora u gradu.

„Osećamo odgovornost prema komšijama i želimo da gradimo ne samo kvalitetne zgrade već i odnose“, dodao je Vladimir.

Ono što Harmony Homes izdvaja od drugih je ne samo angažovanje prema komšiluku, već i posvećenost kvalitetu tokom svakog koraka izgradnje.

Ovaj kompleks, sa svojih 86 stanova raspoređenih u dve lamele, lokalom, unutrašnjim dvorištem i prostranom podzemnom garažom, pružiće savršeno izbalansiran život između modernog komfora i topline porodičnog okruženja. Zajednica je oduševljena ovim gestom, ističući da je ova inicijativa bila izvanredan primer jačanja međusobnih veza među komšijama.

U svetu brze izgradnje i prolaznih trenutaka, Harmony Homes je osvežavajuća promena u nizu investitora koji grade samo zgrade, a ne i povezanost sa budućim komšijama i porodicama. Njihova ljubaznost, posvećenost kvalitetu i osećaj za zajednicu čine ih pravim liderima u stvaranju domova gde ne samo da živimo, već i gde rastemo zajedno. Za više informacija o njihovoj raznolikoj ponudi stanova, posetite Harmony Homes zvanični sajt www.harmonyhomes.rs

PR tekst

Tagovi:

4 thoughts on “Investitor u Kragujevcu gradi nešto više od zgrada! Harmony Homes stvara komšijsku harmoniju u svetu konstantne gradnje!

  1. Jako loš projekat bar prema ovim modelima sa kojima se hvale ! Ko da im je projekat radio gradski urbanista !

  2. Gospodine Vladimire, da li ste pod sledećom izjavom iz teksta : „Osećamo odgovornost prema komšijama i želimo da gradimo ne samo kvalitetne zgrade već i odnose“, dodao je Vladimir.“, mislili da se u odgovornost prema komšijama verovatno uključuju i građevinski radovi koji traju radnim danima po celu noć do 4-5 ujutru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.