Iz kragujevačkog Vodovoda poručuju da je sanacija ulica nakon radova u nadležnosti JKP Šumadija

Grad

Glas Šumadije je poslednjih dana izveštavao o komunalnim problemima građana u ulicama Đorđa Andrejevića Kuna, Deligradskoj i Solinskoj. Mnogi od tih problema u vezi su sa radovima koje je izvodilo JKP Vodovod i kanalizacija.

Pitali smo ih kada će ulice biti sanirane i dobili odgovor da je, maltene, sve sređeno.

U odgovoru, koji smo dobili od JKP „Vodovod i kanalizacija” Kragujevac, stoji da su uspešno završeni radovi na rekonstrukciji vodovodnih instalacija u nekoliko glavnih ulica grada. Radovi su okončani u sledećim ulicama:

U ulici Đorđa Andrejevića Kuna, rekonstrukcija dotrajale vodovodne cevi je uspešno završena.

U Deligradskoj ulici, pored rekonstrukcije vodovodnih cevi, izvršena je i instalacija kišne kanalizacije. Trenutno je u toku asfaltiranje ulice koje izvodi JKP „Šumadija” Kragujevac.

U Solinskoj ulici, na potezu između Mlavske i ulice Internacionalnih brigada, takođe su završeni radovi na rekonstrukciji dotrajale vodovodne cevi.

Pored toga, u odgovoru JKP „Vodovod i kanalizacija” je rečeno da sanacija navedenih ulica nakon revitalizacije hidrotehničkih instalacija jeste u nadležnosti JKP Šumadija Kragujevac. Prema tome, na taj način građani mogu dobiti potpune informacije o planiranim vremenskim rokovima za ove aktivnosti.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.