IZABRANA NAJLEPŠA DVORIŠTA CENTRALNE SRBIJE

Društvo Grad

U prostorijama Privredne komore grada Kragujevca održan je sastanak na kojem su predstavnici turističkih organizacija Batočine, Kragujevca, Rače, Rekovca i Topole izabrali najlepša dvorišta u kategorijama: najlepše dvorište, najlepše park dvorište, najlepše etno dvorište i najlepši detalj.

U kategoriji najlepše dvorište, prvo mesto je pripalo domaćinstvu ,,Milića Avlija” iz Nikšića, drugoplasirano je domaćinstvo Nebojše Kostića iz Miraševca, opština Rača, a trećeplasirano domaćinstvo Snežane Milutinović iz Tečića, opština Rekovac.

Za najlepše park dvorište izabrana je izuzetno lepa oaza zelenila i cveća Lidije Lazić iz Stragara, u okolini Kragujevca, druga nagrada pripala je porodici Knežević iz Junkovca kraj Topole, dok trećeplasirana je porodica Đinović iz Brzana kod Batočine.

U kategoriji najlepše etno dvorište pobednik je bez premca Etno selo ,,Lužnice”, drugoplasirani su braća Babić iz Kloka (Topola), a trećeplasirana je Dragica Gajić iz Dulena.

Za najlepši detalj prvo mesto pripada Aleksandru Đokoviću iz Rače, drugo Živković Bogdanu i Janku iz Petrovca, a treće Slađani Ješić iz Vlakče.

Nagrade pobednicima biće uručene 3. avgusta u 17 sati, u „Milića avliji“ u Nikšiću, na putu između Kragujevca i Batočine.

Izvor: GTO Kragujevac

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.