Izbori u DS nisu raspisani, disciplinski postupci pokrenuti

Politika

Rukovodstvo Demokratske stranke podseća javnost da izbori u ovoj stranci još nisu raspisani, a da je protiv svih pojedinaca koji uzurpiraju resurse DS, pokrenut je disciplinski postupak. Isto će se desiti i onima koji pokušaju da organizuju lažne izbore, navodi se u saopštenju ove stranke.

  • Izbore raspisuje predsednik ili apsolutna većina članova Gradskog odbora, a kako se to nije desilo i izbori nisu raspisani, nije formiran ni organizacioni odbor za izbore. Protiv svih pojedinaca koji se lažno predstavljaju i uzurpiraju resurse Demokratske stranke, organizatora pomenutih lažnih izbora i onih koji se budu kandidovali na tim lažnim izborima, biće pokrenuti disciplinski postupci, navodi se dalje.

Kako podsećaju u DS, na poslednjoj sednici Glavnog odbora održanog u Šapcu, Etički odbor DS je već pokrenuo disciplinski postupak protiv Balše Božovića, Radoslava Milojičića Kene, Slobodana Milosavljevića, Branislava Lečića i Gorana Jaića, zbog pokušaja preotimanja stranke uz pomoć funkcionera SNS i fizičke opstrukcije na sednici Glavnog odbora održane u Madlenijanumu.

  • Rukovodstvo i članstvo DS fokusirani su na borbu protiv režima Aleksandra Vučićai unutrašnje reforme stranke koje ne može da zaustavi mali broj pojedinaca zabrinutih za sopstvene funkcije, ma koliko bili glasni. Demokratska stranka postoji zbog građana, ne bivših i sadašnjih funkcionera, zaključuje se u saopštenju DS.
Piše: Nova.rs

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.