Javna rasprava o rebalansu budžeta grada Kragujevca od 18. do 24. oktobra

Grad

Gradsko veće na danas održanoj sednici donelo je zaklјučak o upućivanju Nacrta Odluke o izmenama Odluke o  budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu na javnu raspravu u periodu od 18. do 24. oktobra 2022. godine do 12.00 časova.

Nacrt Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Kragujevca za  2022. godinu, biće istaknut na zvaničnom sajtu grada Kragujevca www.kragujevac.rs/e-usluge/javne-rasprave i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Kragujevca.

Pozivaju se sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o izmenama Odluke o budžetu  grada Kragujevca za  2022. godinu, kao i da svoje primedbe i predloge dostave na jedan od sledećih načina:

Predloge i sugestije moguće je dostaviti na e-mail javnaraspravabudzet@kg.org.rs

Predloge i sugestije u pisanom obliku moguće je dostaviti i ubacivanjem u kutiju za predloge do 24. oktobra 2022. godine do 12.00 časova, koja se nalazi u holu prizemlјa Gradske uprave grada Kragujevca, Trg slobode broj 3, 34000 Kragujevac.

U pisanoj formi svi predlozi i sugestije koje stignu do 24. oktobra do 12.00 časova na adresu Gradske uprave za finansije i javne nabavke, Trg slobode broj 3, 34000 Kragujevac, smatraće se blagovremenim.

Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi će biti objavlјen na veb prezentaciji Grada, pre upućivanja Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Kragujevca za 2022. godinu, Skupštini grada  na razmatranje i usvajanje.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.