Jekić i Delić: U Kragujevcu je moguć zajednički nastup opozicije na lokalnim izborima (VIDEO)

Politika Video

U Kragujevcu je deset opozicionih stranaka potpisalo sporazum a narodni poslanik Stranke slobode i pravde i prvi čovek kragujevačkog odbora SSP-a u Kragujevcu Dalibor Jekić i predsednik Gradskog odbora Narodne stranke dr Predrag Delić, smatraju da bi to moglo da rezultira i zajedničkim nastupom na budućim lokalnim izborima

 • Sama ideja potekla je od Stranke slobode i pravde. Viđamo se često, razmenjujemo mišljenja i primer kragujevačke opozicije, primer je za celu Srbiju. Verujem u jedinstvo opozicije, rekao je Jekić u emisiji Na Glasu našeg portala.

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu dr Predrag Delić kaže da ideja o saradnji opozicije u Kragujevcu datira još od parlamentarnih izbora.

 • Činjenica je da određene partije, Dveri, Zavetnici i Novi DSS nisu tu. Ali, naša obaveza prema biračima je jedinstvo. Srpska napredna stranka u Kragujevcu svojim radom daje nam mnogo prostora na delovanje.

I Jekić i Delić tvrde da su odbori stranaka koje predstavljaju samostalni u biranju političkih partnera.

 • Najvažnije da se promeni vlast SNS, kaže Delić.

Obojica opozicionih političara smatraju da je potrebno, ukoliko budu bili u prilici da odlučuju, da se infrastruktura u gradu dovede u „pristojno stanje“.

 • Problem je što je gradska vlast propustila nekoliko investicionih ciklusa i više nije reč o malim sredstvima. Jedna od prvih je da se ulice dovede u pristojno stanje, ali da se srede objekti u kojima se održavaju kulturni događaji, kaže Jekić i podseća da Kragujevac ima trenutno jedan od najvećih budžeta u Srbiji.
 • Prema važećem Planu razvoja Srbije, Kragujevac spada u četvrtu grupu gradova, što nas sprečava da apliciramo za sredstva iz IPA fondova Evropske unije, kaže Delić.
Tagovi:

2 thoughts on “Jekić i Delić: U Kragujevcu je moguć zajednički nastup opozicije na lokalnim izborima (VIDEO)

 1. Dr Delić je častan i neukaljan čovek. Ali njega videti pored Rajkovića, Radosavljevića i Stevanovića njemu i Narodnoj stranci samo oduzima glasače. Moja porodica bi glasala za Narodnu stranku i dr Delića , ali ne i za trio istrošenih manipulanata ! Zato neka svako razmisili sa kim je i koliko to zaista košta ! Radosavljevićev (Ponoš) brat je državni sekretar kod Vučića, Verko je sa Neđom urnisao Kragujevac i zadužio ga, a Rajković je samo trošio pare od Soroša i kupovao nepokretnosti i medije poput Svetlosti ! Jekić je doveo na vlast SNS u Kragujevcu i tu je tačka ! Pa dr Deliću birajte društvo !

 2. Petko, lupate gluposti.
  Radosavljević je doktor pravnih nauka, čovek koji je imao samo štete od bavljenja javnim poslom. Kad prodjete pored njega da mu se poklonite. Rajković ni dinara nije uzeo i nikakve stanove nije kupovao. Izmišljate laži ili verujete u laži. I on je visoko obrazovan čovek, dva fakulteta završio. Kupio Svetlost?!?! A pojma nemate da je tu istu Svetlost želela da kupi grupa ondašnjih novinara Svetlosti. Mrzite obojicu jer su bili u DS Zorana Djindjića i jer su učestvovali u konačnom rušenju socijalista ali i koji su pobedili Vuka, Verka i otpadnike ondašnje DS.
  Verko jeste urnisao ovaj grad, ali ruku na srce koliko god je bio loš, ovi što su došli posle njega su grad sahranili.
  Dakle, dr Delić treba da časti što ovi hoće sa njim da se druže.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.