Jekić u Topoli: Spreman sam da sa građanima Topole branim njihove interese

Politika

Sinoć je sa građanima Topole razgovarao narodni poslanik Dalibor Jekić. Građani su u moru problema izdvojili kao jedan od najvećih i najaktuelnijih diskutabilnu trasu brze saobraćajnice Vožd Karađorđe, mnogi tvrde i nepotrebnu, a građanima može ozbiljno uticati na egzistenciju – krak od Zagorice do Svetlića čijom realizacijom bi „stradalo“ više od 300ha obradive, najvećim delom poljoprivredne površine. 

Odbornici opozicije su tražili vanrednu sednicu SO Topola kako bi građani detaljno bili upućeni kako u benefite tako i u loše strane ove brze saobraćajnice. Kao što je i očekivano odbornici vladajućih stranaka su bojkotovali sednicu i na taj način pokazali apsolutnu nebrigu za građane. Na kraju svi odbornici i deo građana iz sela kroz koja prolazi krak Zagorica – Svetlić su potpisali zahtev za ukidanje predloga ovog kraka koji je poslat Agenciji za prostorno planiranje. Odgovor čekamo.

– Niko od nas nema ništa protiv pravljenja puteva u slučaju da građani imaju šanse za razvoj, ako će se poboljšati standard, ako građanima neće biti ugrožena egzistencija. Ako građani imaju samo štetu čemu put? Ne može ni jedan put da bude važniji od građana. Kao narodni poslanik koji predstavlja ne samo Kragujevac već i Topolu, kao i celu Šumadiju, spreman sam da zajedno sa građanima Topole branim njihove interese, istakao je Jekić.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.